2010. szeptember 25., szombat

Államelnök, vagy durcás gyerek?

Szeretett elnökünk elhitte hogy ez az ország egyedül az övé és ennek megfelelően azt tesz amit akar. Most épp a rendőrökre haragszik, amiért azok tüntetni merészeltek. Ejnye-bejnye, hogy is gondolták hogy szabad ilyent  tenni hazánk szeme fényének engedélye nélkül, mikor ő és legénysége azon fáradoznak hogy…(majdnem azt írtam, azon hogy az ország helyzete jobbra forduljon, de ez nem igaz, inkább mindenki töltse ki maga a pontozott részt). Mit tett erre a román flotta sírásója? Megsértődött, összeszedte a játékait és azon sebtében elhatározta, hogy neki többet nincs szüksége rendőri kíséretre amikor piros Dusterével hazánk gyönyörű tájain száguldoz a nem épp gyönyörű utakon, hogy megleckéztesse az elégedetlenkedő, szemtelen választópolgárokat, vagy kézfogással, forró öleléssel és szép mosolyával megajándékozza rajongóit (ha még akad ilyen).
Vajon mi lesz a morcos kisma…bocsánat, Băsescu elnök következő huncutsága? Bezáratja az iskolákat ha a tanügyiek sztrájkolnak? Netán falhoz állít mindannyiunkat, mert miközben nap mind nap isszuk a levét annak a gazemberséggel fűszerezett fejetlenségkoktélnak amit az ő sugallatára a bot… a Boc kormány kotyvaszt nem rebegünk Neki hálát?!
Már sok arcát megmutatta az évek során ez az ország élén trónoló önjelölt félisten, csak még éppen felelős államelnök képében nem tetszelgett.
Itt lenne végre ennek is az ideje

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése